T25
2013.06.29
|
|
0 0
8000
|
üdv! kérdeznék ezzel az M 6 -osal kapcsolatban. remélem tik jobban értetek hozzá. tehát tegnap szereztem egy hengert ami igaz kopott de sokkal jobb mint ami az enyémen volt. össze raktam és meglepően jó kompresszió lett benne. csak nagyon lassan és nehezen lehet átfordítani a főtengelyt. a porlasztót belövettem 135 bár nyomásra uj porlasztó csúccsal. ha felszerelem az adagolóra ugy hogy nincs bent a hengerben és megrántom a motort gyönyörűen porlaszt egy vékony papírt tettem éléje és simán átlukasztja. be állítottam a előtöltészt az első pontozásnál mozdul a gázolaj a kappiláris csőben. tehát már nem a felsőholtponton löki az anyagot. össze raktam és mivel hogy nincs indítómotorom így a régi jól bevált madzagos berántásnál maradtam. ami eszméletlen nehéz jól belengettem és hopsz. kb 2-3 mat fordul pöfen füstöl de nem kapja el. már a születési évszámomat belerángattam de semmi az olaj jön a kipufogó csőből és a szívótorokkból is. szerintetek mi lehet a gond? lehet hogy indító motorral elkapná .... vagy ugy se? esetleg az adagoló nem kóser? azt hol lehetne be állítatni? vagy elemet szerezni bele meg fejszelepet? előre is köszönöm segítségeteket. |
Előzmény: kavicsos64 (7984)
|
|