bbfeco
2013.06.27
|
|
0 0
29255
|
Nekem 5 éve egy 2000 évj. DITD Premacym van. Vétel után vezm szíj, és az összes szűrő cseréje illetve ismerős szerelőnél átnézetés. Pont azért vettem ezt, mert az adagoló hyagyományos, csak a gázpedál elekto,és böszme nagy a raktere.Idáig a kuplung munkahengert kellett karmantyúzni, ill egy hátsó lengéscsillapító felfogató rozsdált el, amit a haverral "gyári méretre" meghegesztettünk.Az ülésfoglaltság jelző már a vételkor hibás volt, ezt lehet pótolni egy kütyüvel 15-20 E ft.Egy bontott ir jelző kart vettem még 5 E ft. Még kellene 2 h lengéscsillapító ill az ABS gép nem mükxik kb 2 éve de ettől még megy a gép.Nagyjából tudtam, hogy vétel után még költeni kell rá és ez bele is kalkuláltam. 5 éve a Premacyk 1200 E ft körül voltak az olcsóbbak. Sztem nézz körül külföldön is , ennyiért regadóval együtt megbízható , szervizelt és jó állapotút lehet venni. A fogyasztást megpakolva sem tudtam 6 l fölé vinni.
Amint láthatod én inkább diesel párti vagyok, de az asszonynak a 20-on éves Peu D 205-ös helyett egy osztrák Swiftet vettünk , mer ott már 99-ben raktak bele légzsákot és egyebeket, amit itthon nem fizetett meg a pógár. |
Előzmény: StakkaBoo (29253)
|
|