ddsteel Creative Commons License 2013.06.26 0 0 25949

Dehogy támadok én bárkit is, az nem az én stílusom! Miért tenném? Hagy így jött le, azt sajnálom, nem ez volt a célom természetesen. Egyszerűen kíváncsi voltam a véleményekre, hogy mitől jobb. Amiket írtál, azzal tisztában vagyok, egyszerűen csak felüdülés volt ezzel a wixszel dolgoznom az előző foshoz képest. Azért is írtam a gépi kódos példát, mert tudom, hogy a html-lel meg a css-sel több mindent ki lehet hozni, tanulgattam is, csak most nem ez volt a célom, hanem egy tiszta referenciaoldal. A headhoz lehet, hogy nem lehet hozzáférni, de a programban minden ablaknak meg tudtam adni SEO-t (page title, description, keyword), szóval valamilyen szinten ez is támogatja a keresőket. Ha valaki ezzel akar foglalkozni, természetesen ne template oldalakból építkezzen, hiszen amikor összerakok egy újságot, én sem sablonból kezdem, hanem az elejétől megtervezem. Csak most nem ez volt a cél. Amíg végérvényesen nem omlik össze a DTP-oiac, addig maradok papír alapon (bár tudom, hogy a web a jövő), de elég száraznak találtam a html-css-t. Még nem éreztem rá az ízére :)

Előzmény: kürtök (25946)