Vadista Szandál Creative Commons License 2013.06.25 0 0 519

Jól látod nem nézem követem figyelemmel a Gránit bank élettörténetét. Nem láttam ilyen kitételt a számlaszerződésemben, hogy kötelezve vagyok rá, amilyen kafkai világban élünk, lehet hibáztam, elismerem.

Hiszen lényeges számlafeltétel módosulásokról sem jön értesítő, csak köteles vagyok követni őket a saját érdekemben. Lehet a Gránit bank élettörténete ott van a honlapon elrejtve egy aprócska link alatt, 4-es betűvel. 3-assal meg aláírva, hogy havonta köteles vagy elolvasni a frissítést.

.

Ezzel együtt az átlag honpolgárnál milliószor többet tudok róla, azon egyszerű oknál fogva, hogy van ott számlám, s ha olvasok róla valamit nem ugrom át, hanem elolvasom.

De konkrét figyelemmel valóban nem követem, ahogyan a WC-papír gyártóm élettörténete is teljes homály számomra példának okáért.

Nos, ha 49%-ért, nem kapnak semmit, a bank masszívan évek óta veszteséges, akkor miért vásároltak bele?

Középbankká akarják tenni, értem. Ez az állam nélkül nem ment volna ezek szerint. És nyilván az állam meg olyan kis ártatlan, hogy ezért nem vár el cserébe semmit.

Szóval akkor, jön a csókosok erőltetett hitelezése, politikai érdekek felülírják a gazdaságiakat, káderelfekvő, ejtőernyősök hada, vérszívó észnélküli nagyarcú pojácák tömkelege. Business as usual.

Előzmény: Törölt nick (517)