helloeverybody! Creative Commons License 2013.06.25 0 1 509

Nem vagyok biztos benne, hogy érdemes várni, ha lépni akarsz, mert általában az a gyakorlat, hogy ha kedvezőtlenül változnak a banki kondíciók, a régi ügyfeleket nem mindig érinti a változás, vagy legalábbis nem olyan mértékben, mint az új ügyfeleket. Gondoljunk csak vissza a korábbi Gránit számlacsomagokra. A Bajnok már sokkal rosszabb feltételekkel lett ingyenes, mint az elődök. Azóta is bánom, hogy annyit vártam a számlanyitással, mert már nekem is csak a Bajnok jutott, ami már kedvezőtlenebb a korábbiaknál! Hiszen amíg a régebbi csomagok esetében tudomásom szerint még most is elég 150-et lökni, ráadásul kártya sem volt kötelező, addig a Bajnokra - kötelező kártya váltással - 280ezer kell a teljes ingyenességhez, de ha a kártyadíjat vissza akarod kapni, VIP-nek kell lenni, azaz havonta 350ezer szükséges, ami vagy nagyon jó jövedelemmel, vagy egy másik ingyenes számlával oldható csak meg. Tény viszont az is, hogy a tervezett igen brutális tranzakciós díjemelés nem kizárt, hogy rákényszeríti a bankokat arra, hogy a régi ügyfelekhez is hozzányúljanak.

Előzmény: BLAgep (506)