szkati Creative Commons License 2013.06.25 0 0 3734

Most elolvastam mégegyszer. Azért nem válaszoltam, mert nem akartalak elkedvetleníteni.

Villasimiust úgy lehet északról megközelíteni, hogy közvetlenül előtte van egy kb. másfél órás út, aminek az egyik oldala a tenger felé esik, a másik oldalon sziklafal van. Felkapcsolni a kocsit nem lehet max. hármasba, mert telis-tele van kanyarokkal és ezáltal lassú. Nem veszélyes( nappal), jóminőségű, egy oda-egy vissza sáv. Ez viszont azt jelenti, hogy bármerre is akarsz kirándulni, odafele is és visszafele is csakis ezen az úton tudsz menni, tehát ezt a másfél órát mindenféleképpen kétszer hozzá kell adni a kirándulás idejéhez. Amikor odafele először meglátjátok a Villasimius táblát, akkor kezdődik ez a bizonyos rész, mert csak Villasimius megyébe léptetek be és az üdülőhelyik még hosszú az út.

Nekem( hangsúlyozom, mert lehet, hogy másnak nem) este, sötétben ez az út nehézséget okozott, úgyhogy bárhol is voltunk, igyekeztünk sötétedés előtt visszaérni. Ezáltal a kirándulásaink akaratlanul megrövidültek és csak abban a körben tudtunk mozogni, ami ezt az idő intervallumot nem lépte túl. Szeptemberben voltunk Villasimiusban és olyan 7óra körül sötétedett.

Amikor ennek a nagyon kanyargós útnak vége van odafele, akkor vagytok Villasimiusban, visszafele meg már mindenfele van sztráda hosszabb-rövidebb ideig, vagy a célállomás függvényében végig és persze rengeteg útjelző tábla.

Előzmény: judit56 (3733)