Minden esetre elég érdekes, hogy a Megadethet a saját topicjában kell "megvédeni" a saját "rajongóitól".
Pedig nekem sokáig a Megadeth volt a favorit. Abszolút rajongújuk voltam. Viszont a mostani album előtti 3 albumuk olyan nagy csalódást okozott, hogy az én szememben a banda halott. A mostani egy kellemes lemez, némi Megás hangulattal, nem nagy szám, de ezt legalább lehet hallgatni, és beleillik a Risk/TWNAH/TSHF sorba. Persze meg tudom érteni, hogy egyeseknek nem tetszik, de nem tudom, hogy mire alapozva vártak jobbat. Persze álmodozni szabad, csak annak csalódás a vége.
Illetve lehet feszegetni, hogy melyik bandának hány albuma jelent meg, még mindig tartom, hogy mö sztéjn papának is azt az utat kéne bejárnia, mint vaadörznek. Waters hiába van mindig új arcokkal körbevéve, szerintem jó arcok azok is, jót zenél velük. Az utolsó 2 Annihillator album valóban vitatott a rajongók körében, de szerintem igen csak nem szégyenkeztek vele. Soha rosszabb thrash albumot ne kapjunk, mint azok.
Nem számít, hogy két banda mennyire sikeres egymáshoz képest. Ha egyszer mindketten azonos műfajban mozognak, akkor össze lehet/kell őket mérni. Régen ment itt mindig a panaszkodás, hogy állandóan a mö thelikával hasonlítgatják a megödetet. Annak is vége, már talicskáék is bele vannak állva a földbe rídkéjükkel... nagyon durván.