deliriousnomad Creative Commons License 2013.06.21 0 0 4723

Nagyon fasza zenekar, ami sokkal jobban tartja magát, míg a Big Four. - Milyen szempontból? Anyagilag biztosan nem, Európában meg Japánban középklubbanda, Amerikában azt sem tudják, hogy egyáltalán léteznek még. Bayern München - Békéscsaba effektus valóban.

Megtehetné, hogy egy albumon 5 évig írja a számokat, és 5 évig tökéletesíti. - Ez nem így működik, egyrészt gyógyult drogosként nem egyszer lenyilatkozta, hogy muszáj lefoglalnia magát, mert különben olyasmiken kezd el járni az esze, amin nem kellene, nyilván ezért megy a zenélés mellett a taek won-dótól kezdve a kávébizniszig a világon minden, másrészt vérbeli zenész, aki alighanem megdöglene, ha nem írhatna dalokat. Plusz azt se felejtsd el, hogy a Megadeth szintjén csatlakozik a zenekarhoz egy komoly üzleti birodalom is, ami rengeteg embernek ad napi megélhetést. Ezt nem lehet csak úgy egyik pillanatról a másikra állva hagyni vagy kiszállni belőle.

Sok értelmét zeneileg sem látom összehasonlítani a kettőt, de ha már mindenáron ragaszkodsz hozzá, akkor az Annihilator körülbelül 1993-ban adott ki utoljára olyan lemezt, amin nem nagyon volt vita a táborban. Tudom, mert én is fan vagyok, nagyon szeretem őket ettől még, de ne csináljunk már úgy, mintha a mai Annihilator valami ultraetalon lenne a műfajban... Jeff ma is zseniális gitáros, de ugyanúgy nagyon rég maga mögött hagyta már a fénykorát, mint Mustaine. Az más kérdés, hogy neki nem ment el közben az esze.

De mondjuk ha nálad a St. Anger bármilyen összefüggésben is pozitív példa, akkor valószínűleg nem fogunk közös nevezőt találni.

Előzmény: Mormogi Papa (4719)