Csabaking Creative Commons License 2013.06.21 0 0 4722

"Az Annihilatort a Megadethel összehasonlítani kb olyan, mintha a Békéscsabát mérnéd össze a Bayern Münchennel."

Ha ismernéd az Annihilatort, nem beszélnél ilyen nagy marhaságokat... Szakmailag jobb az Annihilator már régóta... Évek óta sokkal jobb, technikásabb, ötletesebb, keményebb cuccokat tesz le az asztalra Jeff, mint Dave. Ha arra gondolsz, hogy több a lemezeladásuk, meg többen vannak a koncertjükön, akkor az inkább annak köszönhető, hogy Jeff megmaradt a thrash vonalon, nem kezdett el bohóckodni a rádióknak, mint ahogy tette azt 10 évig a 90-es években Dave...

Biztos, hogy népszerűbb a Megadeth, pl. annak idején én is az MTV-ből ismertem meg a Megadeth-tet a Countdown után... De ez a megasiker főleg a slágereknek meg a rádióban/tv-ben történő megjelenésnek köszönhető, és nem annak, hogy jobb zenét nyomatnának... Anélkül is sikeresek lettek volna, kb. mint az Annihilator... Az Annihilatort pl. csak a Metal Hammerből ismertem meg, és mikor meghallottam őket, bizony rögtön bólogattam, hogy igen, ez kell nekem, hol voltak ezek eddig??? (Nem a tv-ben, nem a rádióban...)

Jeff nem slágereket ír, hanem technikás thrasht, amit a Megadethnek is játszania kéne, csak hát sajnos Dave-nek kevés normális ötlete van mostanság...Már a múltkori albumnál is alkotói válságban volt, mert az album felét teletette régi cuccokkal...

Figyeld meg, hogy az augusztusban megjelenő Annihilator köröket ver majd a kiszivárgott 2 nóta alapján az új Megadeth-re... (persze nem biztos, hogy a többi szám is király lesz, de sanszos nagyon).

Tudom, erre azt mondod majd, hogy akkor hallgassam azt, amit meg is fogok tenni. Az új Megadeth-hez meg sok sikert, nekem sajnos nagyon unalmas, öreguras... Talán a következő izgalmasabb, ötletdúsabb lesz...

Előzmény: coys (4721)