repcsepista
2013.06.20
|
|
0 0
991
|
Jojo! -o oo ohohohooo...Ohio? -NadKanizsa? -Szmbathell...stbbb... Tota hadiállapot van nállunk...amit ugy tudnék... hogy Édesapám, miért nem lépünk be a Kommunista Pártba? - te biztos nagy ember lehetnél, aki igy ud dumálni...ugyanis mennyi igaz abból...hogy Jézus él???-általa mi is? - deee...örökké o oo ohohohohohoooo...ájj! kivagytlőttek...? Vissza...hogy erőszkkal rákapcsoltam a fiam...na az ifjabb...most a nagyobb...abculda ultra őrjöngene...talán igy is ha látta volna... Bitta értitek...hogy PÉNZ NÉLKÜL??? - papi pu! -kipu? -osztán meg lett forditvaminden...plö: kenyeret!?- s munka??? Minden vallás...na itt három s esetleg 4. ha az arabokat is beleszámitjuk...ugganés N.1. Watikán állam, N.2. Anglikán Loan Don, alma? -Loan Don pepi? -szagos? N.3. Uj JeRUSA álom a fa allattt...kérdem, maga a ŐsZsidó álom? -létezhetne e...e DUALEKT ICA nélkül??? - aztán Mecca? -4. de nulla az öreg göbögön az esélye? Szóval...nem fogom végig levezetni hogy...na ahogy a fiamnak fel ...tettem a kérdéseket...de ...elfordult...nem akarom hallani...nem érdekel...ezt a a a...te irtad...normális vagy...na az ujabb megggezés hogy én AZ VAGYOK...AKI, MEG MIDNENKI...s a hang azmondja nekem: SZERESS!!! IGEN!!! AZ ELLENSÉGET??? -NA NINCS...MERT HA LENNE...AZ ÉN LENNÉK??? Ugye elgondolkoztató...hogy ki e -wilág LEGEL ROSSÁBB EMBERE??? -emlékeztek a biblia történetre. Nabugonodózer füvet legel vala...nem tudja eldünteni...hogy züld ostoros eug léna vagy harra kira? -na nem igazi horro király??? -gyepel de ezek biza nyalizmo nakizom... Ime az óra? -csak ezt a ketőtt ketyegheti : sta lin sta lin...hogy jit ler jit ler...azt csak eccer vala ELRENNTEN TŐ PLÖDAKÉPA? Mennünk továbbb...vegyünk Skodát... Isten barma...beee...gyüvel... |
Előzmény: repcsepista (990)
|
|