norris21
2013.06.19
|
|
0 0
12282
|
Én is örülök, hogy egyben maradt a magyar mag döntő része. Fodornak, így aludva rá egyet, adjuk meg az esélyt, mélyről indul, ahogy tegnap is írtam, de ki tudja... most már itt van, remélnünk kell, hogy bizonyít, szerintem önmagának is kell, hogy nem annyit ér, mint amit az elmúlt két évben mutatott. És ugye kölcsönbe jött, nem tudom, de talán ez is jelent valami anyagilag könnyebb megoldást a Klubnak. Jancsikinra én úgy emlékszem, hogy tavalyelőtt, nem volt rossz, igaz sérüléssel is bajlódott... Meglátjuk, támadásban Szikóhoz képest nem lesz nehéz upgrade-nek lenni, így talán nem 4 emberrel fogunk támadni, mint az utóbbi években. Örülök Papp és Benke felkerülésének, utóbbit én még nem láttam, de többen nagyon dicsérik, remélem beválik majd idővel. Kovács Somát el kéne felejteni végre már, bár szerintem a fennmaradó 2 helyre ő, és Nikola fog befutni, utóbbit legalábbis remélem. Légiós poszton azt hallani, hogy a somoséknememlékeznekráamúgytop3-as Nik Raivio van képben, meglátjuk, hatalmas tett lenne újra leszerződtetni őt...
HAJRÁ KAPOSVÁR! |
|