Mathius
2013.06.17
|
|
0 0
2247
|
Sziasztok!
Augusztus vége szeptember elejére terveztem néhány nap Boszniát és 1 hét Montenegrót. Mivel ez egy Boszniával foglalkozó fórum, ezért ezzel kapcsolatban érdeklődnék tisztelettel. Nagyjából már megterveztem az útvonalat és a szállással kapcsolatban vannak fenntartásaim. Most úgy tervezem, hogy 1 éjszakát szeretnék Jajce mellett a Pliva tó partjához közel, 1-2 éjszakát Mostarban és 1 éjszakát valamilyen hegyi kunyhóban.
Kérdéseim: - tudtok-e ajánlani szállást ezeken a helyeken (Pliva tó, Mostar) vagy bogarásszak ki a neten akármit, ami szimpatikus? - tudtok-e egy éjszakára kivehető kis hegyi kunyhót (angolul mountain hut-nak írták) a Bjelasnica vagy Prenj-hegységben, legyen az faluban vagy településen kívül? - szükséges-e itthonról foglalni vagy elég ha csak este beállítok? Sok szabad szállás van vagy általában ezeken a helyeken teltház szokott lenni?
Szeretnék egy napot eltölteni vagy raftinggal a Neretván vagy túrázással a Prenj hegységben. (amelyikhez majd kedvet, erőt érzünk) Arra gondoltam, hogy előző nap este Konjicban keresek valamilyen utazási irodát (?) és jelentkezem másnapra. - Ez szerintetek reális terv? Vagy inkább itthonról kellene foglalnom? (Ez esetben tudtok ajánlani céget, weboldalt?)
Ugyanígy szeretnék eltölteni egy napot a Hutovo Blato Rezervátumban. - Szükséges itthonról bejelentkezni egy hajós túrához? Vagy elég ha odamegyek reggel és valahova besúvasztanak? Mennyire vannak tele szerintetek?
Bocs a sok kérdésért, de az általam beszerzett útikönyv elég szűkszavú, a neten meg kevés az info Boszniáról!
Előre is nagyon köszönöm annak aki időt szán a válaszra! |
|