Xenil Creative Commons License 2013.06.17 0 0 1199

Sziasztok!

Az idén megfordult a fejemben, hogy próbálkozzak a mini kivivel mert az az én kertemben is biztonsággal télálló, és kevesebb gondozást igényel, mint egy hagyományos hayward. Sokat olvastam róla, és mindenhol jó tapasztalatokat hallok vissza, az egyetlen rossz dolog az pedig csak az volt hogy sokszor nem volt önporzó. Nos szeretnék én is egy pár tövet a kertembe, olvastam a szaporításával kapcsolatban sok infót, a júliusi  félfás dugványozásról azt halottam hogy sikeres, és jól alkalmazható. Ehez szeretnék kérni vesszőket, tőletek ha valaki tud segíteni írjon az email-emre cserére nyitott vagyok, esetleg pénzről is lehet szó, bár nem eget verő áron szeretnék vásárolni. A Dmkertnél érdeklődtem de sajnos ez éven nem lesznek növényeik, a többi csomagküldővel pedig az a bajom, hogy csak 1-2 fajtát árulnak egyszerre, én pedig több fajtát is kiszeretnék próbálni, hogy melyik íze a legjobb, és hogy melyik válik be nekem. Olvastam, hogy a legtöbb embernek Issai fajtája van, ezzel mi a tapasztalatotok? Illetve általánosságban mennyire szerepel nálatok jól a mini kivi a kertben, van e valami hibája?