a hallé az, amit mi szinte mindig itthon készítünk, ezért Bp-en én olyat még étteremben nem ettem, meg itt se erőltettem volna, de tulajdonképpen nem volt rossz, bár én igazán a frissebb ízű bajai vonalat kultiválom tésztával
egy gyors munkaebédre ugrottunk be, az bosszantott, hogy előtte Bp-n voltunk, csak anyám hisztizett, hogy ő olyan helyen szeret enni, amit ismer, és ahol sokféléből lehet választani...
én annyira nagyon olcsónak nem láttam, ennyi pénzből már nagyon jó budapesti éttermekben adnak ebédmenüt, magasan jobb minőségben, ez bosszantott a legjobban
persze, igazad van, egy halétterembe halat enni kéne menni, de én nem vagyok annyira halas
anyámékat próbálom nevelni, de elég nehéz, varázslatos érzékkel állnak rá a legszarabb kádárbarokk etetőkre, legyenek nagy adagok, legyen vastag az étlap, és legyen udvarias a pincér, és már ódákat zeng a helyről, mindegy milyen szart adnak
most már legalább a Krapaj csárdáról leszoktak, mint családi ünnepségek színhelyéről