a Harcsát nyugodtan elvihette volna most az árvíz, csalódás volt múlt héten
anyám a kádárbarokk ízlésével kihisztizte, hogy oda menjünk ebédelni, mert milyen jókat szokott ott enni a kolléganőivel, ismerem az egész baráti kört, nekik attól jó egy étterem, hogy nagyok az adagok, és Háború és béke vastagságú az étlap, biztosíték arra, hogy az étel porból és/vagy a fagyasztóból érkezzen...
halászlevet ettünk, átlagos volt, tisztes pontyszelettel
utána próbáltam valami olyat, ami jó eséllyel nem akkor lett megmikrózva, a fél étlapról kiderült, hogy nincsen/elfogyott, gyakorlatilag frissensültet csak halat lehetett enni (nem vagyok nagy halas), az volt választékon, ami fagyasztva eltartható
orly harcsát ettem, nem volt rossz tulajdonképpen, szintén lóadag
igazából nem is a hellyel lenne baj, igyekeznek ők,mégcsak nem is tehetségtelenek, de Amerigo61-nek van igaza, h a város nem tud eltartani 3 halas éttermet, tök üres volt az egész, még egy asztalnál halászleveztek, így persze, hogy nem éri meg friss alapanyagkészletet beszerezni, ez meg visszaüt a minőségre
normálisan egy 16ezres városnak tudni kéne eltartani 4-5 éttermet, még többet is, de válság van, az emberek pénze és éttermi kultúrája meg nincs