nofRETRO Creative Commons License 2013.06.14 0 0 4270

Köszönöm!

Nagyon alapos, használható infók, ami nekem ezután esett le, az, hogy hiába vennék egy ilysmi masinát, a sim-kártya miatt mindenképpen szolgáltatóhoz vagyok kötve, mert ők határozzák meg, mire használhatom, mondjuk a fotózás minőségét nem, meg azt sem, hogy letölthetem-e pc-re (már ha van ilyen adatátviteli hely az adott készüléken), vagy csak MMS-ben küldhetem jó pénzért, mint az én jelenlegimen. Ekkor aztán jön a következő fejtörő, hogy melyik szolgáltatónál, milyen csomagot/előfizetést, esetleg kártyást válasszak. És akkor mi van a jelenlegi, roppant takarékos, gazdaságos megoldással. Már maga a váltás is figyelem-, és időigényes

Körbenéztem közben a tabletek során is, és van olyan, ami csak a gmail-account bejelentkezés után működik, tehát az egész gép működtetése(böngészés, stb)  hozzá van kötve. Úgy érzem, hogy még mindig a felszínt kapargatom :) De egyszer majd eljő a megvilágosodás.

Most ezzel kacérkodom mert mindkét megoldás funkcióját ki tudnám használni (mobil, tábla), viszont árban ekörül kell maradnom, és az eszköz jellege emiat vagylagossá válik.

Közben egy hasznos progira találtam:

http://www.workrave.org/media/leaflet/pdf/leaflet-hu.pdf

Előzmény: tehtube (4168)