Passanger53 és emojnarode nektek köszönöm a választ és hogy hajlandóak voltatok segíteni, ellentétben a többiekkel.
Valójában nem értem hogy miért akadtatok ki a kérdéseken, természetesen komolyan kérdeztem. Már csak azért sem értem, mert a legtöbb( pl nyelvtudás, árszínvonal, bevásárlóközpontok, közbiztonság, pénzváltás lehetősége) kérdés MINDEN más topikban is felmerül, Barcelonán át az USA-ig mindenhol, mivel ezek abszolút ÁLTALÁNOS kérdések.
Úgy álltok hozzá mintha Mosztár a világ, de legalábbis Európa legbiztonságosabb, legélhetőbb, legjobb városa lenne, egyidejűleg hülyének nézve engem. A kérdések a múltat tekintve sem nevezhetők butaságnak, a fényképezős kérdésem pedig NEM szó szerint értettem.( a közbiztonságra vonatkozó kérdésem igenis komoly, de azt nem értem hogy gondolhattátok hogy valóban ettől tartok hogy kitépik a kezemből a gépet, így utólag talán nem kellett volna ezt írni, de nem gondoltam volna hogy szó szerint veszitek)
Egy általános állapotról szerettem volna informálódni, mint ahogy leírta itt valaki hogy BP-nek is vannak veszélyesebb részei, valami ilyesmit vártam volna hogy melyek azok, mint ahogy egy külföldinek is illő elmondani hogy a Népszínház utcában ne sétáljon egyedül fényképezőgéppel a nyakában, mert rövid úton belé fog állni valami indián.
Aki pedig végképp nem akar segíteni az legalább maradjon csendben(prigradica), úgy könnyű humorizálni hogy már x-alkalommal voltál kinnt avagy ott élsz és majd ha valami ISMERETLEN országba akarsz utazni és előtte szeretnél informálódni indexen hasonló hozzá(d)állást kívánok mint amit te itt prezentáltál.
Hatalmas jellemtelenségre és butaságra vall élcelődni valakin azért mert érdeklődik egy számára ismeretlen ország iránt.