alex1991
2013.06.13
|
|
0 0
1007
|
mi a felesleget mindig levágjukés nagyon finomak! megpucolva némelyik akkora mint egy galamb de talán ettöl olyan finom és teljesen más izűek mint a nagyok ugyanis ezek ha jó nagy porta van sok zöld meg bogár akkor nagyon takarmányt nem is esznek és inkább hasonlit a vad hushoz mint a gyöngytyuk annak is igazán isteni husa! mi vagy huslevest fözünk belöle persze ha kicsik akkor 2 vagy akár 3at is megfözünk de isteni borsólevesbe is különleges izt kölcsönöz neki egy recept a borsóleveshez: a japit amennyit gondolunk odakészitünk pörköltnek mikor puhul a hus akkor egy másik edénybe megpiritjuk ugy 3 percig a zöldségeket (sárgarépa, zöldség,brokkoli,karfiol,karalábé,egy kis zellergumó,borsó) majd hozzáadjuk a pörköltet és felengedjük vízzel, ízlés szerint fűszerezzük majd az egészet puhára fözzük! érdemes kipróbálni!!:D |
Előzmény: rozianyu (1006)
|
|