repcsepista
2013.06.12
|
|
0 0
986
|
Jö jö jö...már a bika...háp háp háp...jönnek a csacsá csá csá ccc... StroBerry Barack Huszein Obama Dáta Basszi si si sss... Monduk a Rukutyu Mutyu s Csarmajanku Dáta Basszik...na ami most...kivágta a tacsot...hogy Barack mindent megtudha ha ha ha... Ticsita vizet a kénköves trágya dombbooo...mico EGY NEMZETKÖZE -FELETTI ISTEN FELETTI BANDA -BANDÁI KEZÉBEN MA MÁRMNDEN OTT ITT...A PÉNZ -NYOMÁS S CON TOLLA...MINDEN EGY TOLL VONYÁS Vo nyiii...ninca...bennünket...a Magyar Testvéi Közösség leszármazottait...na magamon is csodálkozok...MERT NEMCSAK ITTI LÁTHATÓ ERŐK...hanem maga e Vassargollbóbis...na A MAGNESES ERÁCCSÁVAL EGYETEMBE...MI TERMTETTÜNK BENNETEKET...na cócerint voltak HIRDETŐ TÁBLÁK amcsiba, hogy nem az Isten...ha nem MI ADUNK NEKTEK ENNI...nameg levegőt...mikor pu??? Nona...A RÉGI IV. V. GEORGA GÁRDA KÉSZENLÉTBEN...de kérdem...kit zavar hogy MINDENT TUDNAK RÓLLAD...na agondolatom is...mico kigyüttem...a N.1. oka...hogy kigyühettem hogy allá irtam...azonnal kész vagyok menni Wietnamba...AMIT AKKOR SZIVESEN...ugganés részünkről...ABCA ULTA NEMCSAK A SZOVJET SATALIN -SaTAROHttyKA...na KisZinger: ha a tyroroszok kimennek...azonnal meg kell sZállatni a matyarokat...nona ná ná nnn... Zzzz...mondtam valamity...ami a próféczia szia szia szia lánok srácok...piros az orcátok...popsi? -itt a piros ott a piros... Nona...akik IZRÁEL ELKÖTELEZETTEK...azok NEM FIZETNEK ADÓT SENKINEK...s mig izráel izráel...nem is fognak...na SEMMI NEM VÁLTOZOTT...UGGANÉS MÁR IV. GEROGA BEBUGYIZTA... NEW WORLD ORDER...mit akartok... Nincsak...monduk itt a FEDERALL RISERVE...ABCAULTRA EGY NAGY SEGG...ALLATTA SÜTKÉREZHETTEK... Nona...ha stroBerry Barack...nona amira menn a játék...te te te...nincsak izrael...na Jakobb...megbotlik Damaskuszu kuszu szuku...matól keccke a neved. iz -Ra -el...fideljétek...trörrr ölve vagtok...2x2 = 4 x 4...velem kislán...Szirus? -ágyba mégy... Izrel te csak álmodozzz...te nadvilág te te te...habiruzzz...cRuzzz...AREMMEGENYO ZÁDERRR...DIRR DORRR...GENOZÁDEREZZZ... ...NINCSAK A MAGNESES MEZŐKBŐL...(SZEM) beléd...allád null... Értem...az amcsi meg világszarta RON PALCSI (ronpalcsik tetenus injekczion, azért) HAZAFIKAT...gyilkolják halmazra... (főleg 1948?- üres lett a polc)na HÁBORU A TERRORRRAL...de ki az ellenseggg...??? -szépen emelkednek az élelmiszer árak...aminek abca ultra...semmi oka...de a többi cuccoknak se...rá adácsu... ha ha ha...silány szar termékek...egyre szarabbb...(nő a hozomán) teli a KÓRHÁZAK s mindenki rákos lett...9/11 óta extra 6 +... milcsi nyomorék...a hazatérő hősök előnbeee... ...FIDELITEK... VACSINGÁZ gáz van?-strBerry BARACK??? O O OHOHOHOHOHOOO...vicca V.Georga...SAGA...ORGIA GI GI GABU GABU GABUUU....Saul megölte zázát...DaWidók (özvegy veszett vakbakkeccege bosszuja N.Ü NŐ L NŐCI -nőke meee... MENNASZONAI HORRR...RRRR...) 1000 s milli s billiooo... Az ÚR? -LOURDOG LOTROK LOTRA... CCZIONBA TROTTT... |
|