Badora04 Creative Commons License 2013.06.12 0 0 12453

Tudod én is állandóan morgok,

az utak állapota miatt,

a csatornázás elhúzódása miatt.

A feljlesztések ura bátyám megoldása miatt.

Az ingázási idő miatt.

Az ingatlan adó miatt.

A szemétszállítás szinvonala és a megemelt ára miatt.

A járdák állapota miatt ( már ahol van).

A város vezetését le kellene cserélni. Előbb utóbb bekövetkezik az is, mert russzul csinálják.

( és akkor még nagyon úrinőként fogalmaztam) 

De azért, szeretem ezt a várost. Ez az otthonom. Roppant rendes szomszédokra tettem szert. da figyelünk egymásra.

A Kukámat minden héten beteszik nekem kerítésen belülre , mert tudják hogy dolgozom , hát nem maradjon kint ha már elvitték a szemetet.

Ha valahol az utcában idegen auót megáll valahol , már jön a fgyelmeztetés telefonon - vársz valakit, itthon vagy?-  nézgetetnek befelé hozzád kimenjek?

Amikor lesántultam ( állni is alig tudtam) a szomszédok felváltva takarították előlem a havat, hol egyik, hol másik jött át egy tányér levessel, vagy egy  kis süteménnyel, sült hússal.Szeretek kimenni a piacra pedig fene egye meg rossz helyen van, szemét parkoló díjat szednek, időnként sár is van.  Büszke vagyok a minarettre, a Földrajzi Múzeumra. Sajnálom, hogy  a Duna part ilyen nagyon nincs kihasználva kiépítve. sajnálom, hogy a Sportcsanok ügyét olyan impotens módon kezelték, hogy azt már tanítani kéne- hogyan nem szabad.

És mégis, Nem mennék innen sehova. Örülök annak ami jó, és próbálok tenni azért amit javítani kell.

Vannak elegánsabb környékek de ott messze nem törődnek egymással ennyit az emberek és tudom ismerősöktől, kollegáktól , hogy a közlekedés  talán még roszabb mint a mienk. Akinek nincs kocsija az röghözkötött akinek meg van az a dugókban ácsorog.

Előzmény: sámuel (12451)