repcsepista
2013.06.10
|
|
0 0
983
|
JOe! o oo ohohohohooo.... Bánom is én, ha néha összeveszünk, Előbb -utóbbb...uggis kibékülünk. Arra vidá! piha! -sagyitess...hogy titkod sose legyen...áááááá....Rágyüvök én...s itt a veszdelem...hát megne prószálld a módját...mert nincs ketyelem...na el feneketyelem ...NA MINEK a DRONE Ö Ö ÖÖÖ... CSAK KÉT LÉT -FORMA VAGYON: FELIS UT...NA SEGGEL FE...LEEE...JOBBANG MEGMOGERÁZZÁVA VA VA VVV... Jön a dicsőség Czsirálya...NÉPEK??? -millióival...??? Nona matyar bőgatya...mekk glott gatya is...ugganés...na vegyük hogy felrugrjuk a GAZÁR -CZSIRÁLYSÁGOT ZSÉ!?? -zsizsi? - mama...zsizsi...bibi bánt...ugganés ha VAN POKOL...AKKOR HA EGYIK EMBER ALLÁHRENDELTJE *VAK SZEME PUCK* LETT A MÁSIKNAK??? -VAGGY ADÓSA S KMATYOS KAMATYOSA??? - EGYIK SEM EMBER!!!!!! ERKÖLCS X BECSÜLET??? NA A NÉPNEK SEMMI MÁSSA NEM LEHET: ERKÖLCS X BECSÜLETE!!! -nona HA A JÓ ISTENNEK AKI AZ ANYÁNKATYÁNK AZ ÖRÖK EGY SZERNFA = MAGYAR OK MAGYAR NAPNÉP ÖRÖK JÉZUS TESTVÉRISÉG...NINC TITKA<<<??? SE PISZKA??? -PISZKAFA STBB TBCCC...na na nnnn... hol téveszthet hat öt neee...UT -AT??? Nincsa...1777...USA...MIND A MAI NAPIG...ELŐL A MAGYAR KÁLVÁRÁIÁKKAL USA = JÉZUSA USA = JÉZUSA JÉZUS JÉZUS JÉZUS...megjelenik az Árpádsávos zászló az égen... U.S.A. MAG MÁGI -NÉP TESTVÉRISÉG MAGYAR NÉP -TESTVÉRNÉPEI SZABADOK???- LETTEK...VOLNA HA HA HHH... TOTÁL ABCA ULTRA NÉPURALOM...NINCS TITKA SENKINEK...DEHOGY BÁ THE PEOPLE...NINCS CCC... Kérdelek lek lek kkk...benneteke KI MA IS MAGYAR -OK??? CZSDIRÁLYA....MERT GYAKORLATILAG IS AZ VAN...MEG ELMÉLTETILEG...ELTUDJÁTOK KÉPZELNI HOGY... NA KÉRDEM: VEGYÜK HOGY A CORONA CORIT A GATYA...NA NEEE...HANEEE...??? ORSZAGA VAN SZAGA: DÖGSZAG S DÖGTEMETŐK ÖRÖK TRTRTRTRRR... EGYRE TÖBB...SIR HOL NEMZET SÜPPEDT EL...SENKI SE FOG SIRNI...SŐTTT...ALIG VÁRJÁK AKIK ESETLEG MEGTANULTAK A MAGYAR NÉP NYELVÉT...FIDEZUDA DE CSAK ŐK BESZÉLHE HÖ HÖ HHH...CSAK AZT LEHET ÉRTENI...ORHANG S TROG RECSGÉSE -HÖRGÉSE... S kérdem: ha csak NEMES URAK...sose volt egy se körtük magyar származásu...s nemis lett...mig ha csak JOBBÁGY DE OLLAN BÁEGYU...ELHINNÉTEK HOGY AMIT MA MAGYAROK ORSZÁGA...elhinnétek hogy ollan...DÖGSZAG VAN MINT SOHA??? innennn... foltatom...de előrerohanok...hallgatva Alex John barátunkat...aki ő tudja vagy érti mit...hogy TESÓM SZABAD 1777...VISIT A TISZTASPIRIT ÁRPÁDSÁVOS ÁSZLÓ ALLATT...nobady cant deny... FEIDEZUDA...MERT AZ ELSŐ VALÓDI NÉP -TESÓINK KÉPVISELŐJE...VAGGIS AMIT U.S.A. ELSŐ KÉPVISELŐJE Á! KIVAGY -LŐTTEM CSUFF...Ábrahám Lincoln lett volna...NA ŐRÜLT VADITÁS...UGGANÉS NEMZETI KASSZA MEG NÁCZI??? stbbb...mert szerintem a legnagyobb...éhlovas...monduk Alex John...na aki Ron Palcsinkat...Te vagy a legén,,,tyukodi pajtás...
ma boci...na ha csak hübéri...nincsak zsé??? annak ZSÉ? -szintán rabszolgái...smonduk NÉP??? -JOBBÁGYOK SZUKAJÉRCÉK...
értem, ollan hogy NÉP??? -fidezuda...már a sótárba se... |
|