Először is gratulálok a dobogósoknak; s mindenkinek az egész éves teljesítményhez! Aranyembernek köszönöm az egész éves lebonyolítást!
Elnézést kérek az olykori bosszankodásokért, OFFolásokért. A nem megtippelt fordulóért elsősorban és a néhány nem megtippelt meccsért elsősorban saját magamra lehettem mérges. - Szerintem 'sokat' kivett belőlem az, hogy a remek kezdésem után az őszi szezon végére nem tudtam visszakapaszkodni a dobogóra; na meg az 'ősszel' elmaradt meccsek. - Viszont akár egyetlen meg nem tippelt forduló is némileg 'orosz rulett-mentalitást' von maga után. Mert hiába tippelgetek az esélyesek győzelmére, ha más arra tippel. Így sokszor tippelni kell az esélytelenekre is; aztán vagy bejön, vagy nem. Nekem néhány meccset leszámítva pechem volt ezt illetően; illetve pont akkor nem bíztam meg az esélytelenebb csapatokban, amikor kellett volna. Szerintem sokat tanultam ebből.
Illetve talán jogosan bosszankodhattam az ominózus Nyíradony-Vasas meccs miatt. Ezt illetően némileg 'igazságszolgáltatás' volt számomra, hogy a Vasas utolsó meccsét majdnem sikerült telitalálatot elérnem. Bár a Vasas 1-gyel túlszárnyalta a tippem, emiatt szerintem nem lehetek rájuk mérges.
Mindent egybevetve a 6. helyemmel - s ennek megőrzésével (olykor rezgett a léc) - kezdőként szerintem elégedett lehetek.
"Jövőre" szívesen csatlakoznék a csapathoz megint, ha lesz játék.
Mindenkinek kellemes nyarat és uborkaszezont!
Üdv.