Cívis50 Creative Commons License 2013.06.08 0 0 3299

Tavaly lemértem 18 gramm volt 1 szem Carmen cseresznye, pedig sokat termett, de az Alex azért verhetetlen mennyiségben. Tavasszal ilyen a koronája és az érés idejére szétterül, vízszitesek sőt lefelé csüngnek az ágak a bőséges termés terhe alatt.

Nem is emlékszem, hogy neked is küldtem Carment. Te küldtél-e nekem valamit, arra sem emlékszem, ha igen írd már meg mit küldtél! Én nagyon sok oltványt készítettem hogy nem tudom kivel és mit cseréltem.

A bejegyzésed alapján sikerült az oltásod. Én is készítettem tavasszal 200 oltványt, cseresznyét, meggyet, kajszit és őszibarackot kezdetben 98%-os siker volt, de mára kb. 45- 50 %-ra csökkent a statisztika, sok elhalt.

Oltottam különlegességeket is kb. 70 darabot pl.:     Cherrycot= cseresznye x kajszi hibrid

Rosseyanka= ázsiai hurma x Virginiai hurma (fagytűrés -30C)

Nikita's Gift = Rosseyanka x ázsiai hurma (-24C fagytűrés)

Paw- paw (-30C fagytűrés)

Alex                              Nikita's Gift                     Prolific Paw paw         Luigi Paw paw                 Cherrycot

Előzmény: gergerg (3291)