Juditclara Creative Commons License 2013.06.08 0 0 6672

mindenhol jóóó, de legjobb otthon.... rotyogtatni :-D

egyébként én úgy látom, hogy a McDo-kban ez nem francia sajátosság. azt nem állítom, hogy  a világ összes országában így van (mert, hogy nem jártam a világ összes országában), de sok országban bizony ez így van a Mekikben. szóval ez inkább az étteremláncnak, pontosabban azok üzemeltetőinek, tulajdonosának róható fel.

de inkább nem róható fel, mert én sem látnám szívesen azokat az emberet az éttermem wc-jében rotyogtatni, akik csak mint nyilvános wc-t akarják használni. tehát étterem=nyilvános wc?

persze az sem kellemes, amikor az embernek nagyon sürgős dolga akad, minimum egy "fanta" és bizony esélyed sincs rá, hogy könnyíts magadon. 

erre lenne jó megoldás több nyilvános és természetesen rendben és tisztán tartott nyilvános wc. én nem bánom, ha kérnek érte 50 centet vagy akár 1 eurot, csak amikor menni kell....

a kamerás megfigyeléssel kapcsolatos irományod csúcs :-D és valóban ... vajon hol a kamera?

most Stahl Juditot idézem (igaz ő a főzős műsorában emlegette többször), milyen kár, hogy nem találták még fel a szagos tv-t :-DDD

Előzmény: glatfelder (6671)