Én nem állítok be senkit h...-nek. Az értelmes ember megérti mi a mondanivalója a Hol vannak a te isteneid írásának.
Lehet így gondolod, sőt biztosan nem szándékos. Ugyanakkor neked az a rész a fontos, hogy a Jézus majd megváltja az ilyen embereket.
Csakhogy sétálj át a másik oldalra és vizsgáld meg, hogy mit érezhet az, aki a másik oldalon másképpen imádja az Istent, mint ti, és lehet, hogy látja mindenben az Isten megnyilvánulását, de ha a kőben, meg a fában látja, akkor csak van annyira értelmes, hogy ne nézze az anyjának/apjának, akiktől származik. Tehát ahhoz, hogy egy kőben, vagy egy fában valaki meglássa Istent, sokkal szélesebb istenismerettel kell rendelkezzen (szélesebbel mint a keresztények), mintsem az anyjának/apjának nézze őket. Bármennyire hihetetlen, az őseink jobban hitték az Istent, mint akárki ma napjainkban. Még ezek a buta népek is jobbak voltak nálunk.
Nem tudom jobban kifejteni, hogy én mire gondolok. Bocs.
Amúgy csatlakozom sittimfához, ne add fel, csináld nyugodtan tovább. Csak ha nem lenne ennyire kiélezve arra a dolog, hogy "buta embereket megmenti Jézus", az lehet szimpatikusabb lenne.