van remény Creative Commons License 2013.06.07 0 0 47

Kedves sittimfa!!

Valóban igazad van, a te írásaidba nem olvastam bele. Egy-két topikban néztem körül. Nem arról van szó, hogy feladom, csak én nem vagyok alkalmas arra, hogy vitába szálljak olyan írásokkal szemben, amit abszolút nem értek és nem tudom nyomon követni az értelmét. számomra érthetetlen dolgok. Vannak emberek, akiknek halvány gőzük sincs Isten Igéjéről. Én ne írtam egy szóval sem, hogy mindent tudok---sőt. semmit  ha azt nézzük, mert Isten Igéjének, beszédének megértéséhez kevés a földi életünk. Azt sem írtam, senkinek, hogy az az igazság amit én írok. Sokkal inkább azért szerettem volna keresztény írásokat ebbe a topikba, hogy tanuljak, kijelentéseket kapjak. Mivel vallás... témakörben nyitottam topikot, azt gondoltam erre van itt lehetőség. 

szükség van arra, hogy tanuljunk egymástól, legalábbis én úgy gondolom. 

Azt volt a célom, hogy örömmel olvassuk egymás írásait és bizonyságait. Ez sajnos nem jött össze. Számtalan áldott szolgálója van az Úrnak, akiknek a tanításait, prédikációjait szivesen és örömmel hallgatom, olvasom. Többek között ezeket is szerettem volna megosztani kizárólag épülés céljából. 

Köszönöm a bátorító szavaid. Áldjon meg az Úr mindenben

Előzmény: sittimfa (45)