Az jó ha szereted Istent.
tudod sok emberrel az a baj, legalábbis az én tapasztalatom szerint, hogy azt gondolják attól még hogy valaki keresztény tökéletes is. Nos hát ez nem így van. Mindenkinek van hibája, mindenki tud haragra gerjedni, hisz emberek vagyunk. Nekem sincs jobb természetem mint neked vagy a másiknak. Én is megbántok embereket, sokszor akaratomon kívül. És engem is megbántanak és tudok haragudni, megsértődni. A lényeg az, hogy legyek kész arra, hogy belátom hibáim és nem szégyellek bocsánatot kérni ha hibáztam.
már tudok áldást kérni azokra, akik megbántottak. Nincs bennem olyan harag, ami hosszantartó lenne.
A kereszténység az nem is vallás igazából, az egy életforma. egy út, ami a szeretet útja. Mivel ez az egyetlen parancsolat van a szeretet parancsolata.
Én megértelek és elhiszem azt, hogy vannak bizonyos keresztények, akikkel bajod van. Ne várd el, hogy egy keresztény tökéletes legyyen.
Tudod Fülig Dzsimmmi még az is meglehet, hogy te fogod Isten Igéjét hirdetni.
Veled is célja van Istennek és terve van veled. Neked is van elhívásod. Nem tudom ki vagy, nem ismerlek, de Isten igen. Lehet, hogy egyszer eszedbe fognak jutni ezek a sorok, amikor valahol valakinek, vayg valakiknek beszélsz Isten szeretetéről
Bocs. Nem a Jézussal van bajom. A keresztényekkel.
A keresztények is emberek. Soha nem tudjuk hogy az emberek miért viselkednek úgy-ahogy. Nem ismerjük az életüket teljesen. Lehet, hogy ismered személyesen, de koránt sem biztos, hogy tudod mi van a szívében, milyen lelki bánata van. Tapasztalatai szerint vannak emberek, akik azért pl. rosszindulatúak, mert tele vannak fájdalommal, sérelemme. Egyet lehet tenni Imádkozni értük. Én is imádkozom érted, hogy töltsd be azt az elhívást, amire Isten hívott el.