Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Június 13-tól 2 hétig "Djerbai állampolgárok leszünk", s a Djerba Menzelt néztük ki. Itt már olvastam hideged és meleget is, bár igaz nem friss infók voltak. Sokszor voltam Tunéziában s Egyiptomban is, de ez a vidék még teljesen kimaradt, úgyhogy az arab kultura, a hozzáállás, nem lesz számomra idegen. (legalábbis remélem).
A legfontosabb: eléggé érzékeny a gyomrunk - bár nagyon szeretjük a kinti ételeket, italokat - megelőzésre kellene valami gyógyszer, tabletta, amit a kinti gyógyszertárba meg tudunk venni, így elkerülve a későbbi szaladgálásokat. Tudom, mosatlanul nem eszünk meg semmit sem, illetve az általános higiéniai szabályokat is betartjuk nah de... :(
Nagyon érdekelne a krokodilfarm, hogy lehet eljutni, illetve mennyi a belépő, mikor érdemes menni.
A szállodáról van valakinek új információja gondolok itt elsősorban a tisztaságra, igényességre. eléggé sok időjárás jelentést megnéztem háát nagy a szórás. Az egyiken 44 C, míg a másikon 29C (nem mintha a 29 C baj lenne), de jó kenne kicsit melegebb. :) :)
Esetleg jön valaki ebben az időpontban?
Köszönöm a válaszokat előre is.