repcsepista Creative Commons License 2013.06.01 0 0 981

Minden amcsi  csiff...kifeszitve kivéve V.George?
 U.S.A. -miért nincs a próféciákba?
 Maga... ahogy Móricka elképzelte...nagyon egyszerü... mert minden zsidó egy egy egy...király lett...menn egy T.V.filmsorozat: Thron of Gemes...ahol 6 alkirály van, meg egy fő...smondhatni cirályok cárálya ciróka baróka...na most az alkiralyoknak is...bizon...hányat toltá az ólba...
 Nézzük...mi ezen nem értendő??? -hogy...ha izárel 12 törzse...akkor az 12 cirálya vala...ennek vassárgollóbisnak...meg egy CC. - az Uj Jewrusálomba...aminek a megvalósitása napirenden???
 Ma hallotam egy ...na zsidó vagy judó -jewdo Christylán összejövetelen az egyik...Uj Jewrusálom = Világuralom küszöbön van...deee...
 Mielőtt...nincs ollan hogy zsidó vagy nem zsidó...HANEM ÉN IS AZTMONDOM...HOGY CSELEKEDETEI ITÉL MEG MINDENKIT...ELŐBB UTÓBB UTÓL ÉR...snemmerném azt mondani hogy az anti zsidókat jobban szeretem...mint akik...na itt már döff...mert akik nem fizettek meg fizettnek ADÓT...azok a PÉNZISTEN IMÁDÓ GAZDAGOK...akik hogy lettek gazdagok...s HOGY A MAGYAR TOTA ABCULDA ÉGI EREDETÜEK: TOTA SZABADSZÓLLÁS SAJTÓ SZABADSÁG...NA AMI RÖGTÖN ÖRÖK JÉZUS ÉL??? = KÖZÖS TEHERVISELÉS...EGYMÁST TERHÉT VISELJÉTEK...AZ ÉN TERHEM KÖNNYÜ...GYERTEK HOZZÁM TI...kérdem...HA A FÖLD LAKÓSAI 50 X MINT EZ A FÖLDGOLLÓBIS VAN ELADÓSITVA...KINEK KELL UZSORA KAMATOS KAMATOT FIZENI...S ADÓT...MERT ANNAK A TÖBBLETNEK VAHHALLOL KI KE JÖNNI???
 Ollan nesszek nyeszegnek...hogy U.S.A.nem trillókkal deficit...mi az??? -hanem trillió többlet...(tőzsde)na lehet látni???
  Nona...A JUDEÓ -ZSIDÓ -JEWIS PÁSZTOR...ÁBRAHÁM MINDENÜTT AHOL JÁRT...FÖLDET...MONDJUK TEMETKEZÉSI HELLETT...NA AMIT JERUSALOM VÁROSANAK VÁROSA ROSA...HIVNAK...AZT IS MEGVETTE PÉNZÉRT...VAGY...RABSZOLGÁKÉRT...tehát ahol a zsidók telket vettek...az ÖRÖKRE AZ ÖVÉK!!!
  Mondauk...csak U.S.A.-T...érdekes mert azért nem lesz U.S.A. mert ha Cirályság lett...??? - na amit tudok...hogy U.S.A teljesen zsidók...kezébe...mindent megvásároltak...meg amit Körpatkómedencének hivunk...s vahhaloggy...ezt mekk ke osztano veletek...de monduk...
 NA ABCULDA ULTRA...IZRÁEL MARAD!!! -MERT ISTEN...A ZSIDÓK ISTENE...dögletes nekem...itt nincsak...dögletes mert JÉZUS MEGVÁSÁR LÁSA LÁSSA...TEHÁT AZ ÖVÉK...???
 f ff fff...ti rabjai a fődnek...