repcsepista Creative Commons License 2013.05.30 0 0 980

...ccc...vicchant  ha ha ha...hanta panta a nádvilág...ég a nádas...
 Barack lotty lett...na na na...csak azok értitek...szeme...??? -szemembe könnyel Golgotán... tán tán tán...zerintem eddig minden amcsi...csuff...na sose tanultam meg az anglist...csak amcsi láta tinó...de még asse...hanem vak pali mindent lát...akkor ha szeme csukva...csalna...ugganés...ha inyitom a szemeimet...magától becsukódik...hiz ollan ...ciporka cikrzás seggrázzás vala...mint sss...
 Barack Huszein Obamára szavaztam...ma is azt tenném...DE AMIT IGÉRT NEKÜNK...AZT KELLETT VOLNA HA VOLNA...SIROKÁ KASZTROYJA MARAD A KAKA...
 Zerintem az eggetlen egg SPIRITTISZA U.S.A. A PAPIRON A CONTITUTION -A A A...ami megfelelene a mi HISZEK EGY ISTENBEN...de közbe szól Görbe Ben Benő s Uncle Samu...
  Nadon teccetek ide fidelka...NA AZÉRT NE ÖLJ...képzeljük el...hogy van EGY HUN -MAGYAR CSALÁD...na most az egyik gyerek belipett a kuncsi -parti -örökpartizás rivorrnya...NA CSAK AZ MENT...mint mindenütt ahol...AZ ARANYBOR JUK...bor =kölcsön s JUK...bzzhat 666...az örög göbögö gö gö ggg...mert az egyre NAGÓBB LUK LUK LUK...amit elképzelni...hogy mond JUK??? -csak 1 barmot...na csak azt lehet...s ninca...ullabban Balta bazzta...csak vadbarmok...jönnek a LUK ON ON ON...egyre több luk...több barom...
 Ami történik...ninca...maga a feudalista : dalolunk a harcunk szép...aztán ha volt fordüllet...most tátva nyitva az üllet s kint az ülep...sillenző...na most csak kilógni... LOGGO MI???
 Suttt...thththttt...má nem menn rá egy taplóra..
  Coca cóla...szól a cc ccc...VICS HYNT...VÉDI VÉDI VICSI...ABCULDA ULTRAMACÓ TOTA AZ EGÉSZ FÖLDGÖMB ODA VICCA LEGALLÁBRA 50 ÉVE S 50 ZÖR LEKÖRÖVE IZRÁEL IZRÁEL LÉTREHOZÓK ELŐREBITOSITOTT TULAJDONA...HIZZZ...NEKED A DOMA FÖLDET HA HA HA...
 ...még be kéne ...mi kéne? -kéne? -felezenem aztata gondolat fonyált...HOD MINDEN CSIFF...AMI AMCSI EL NŐ...NINCSAK U.S.A IZRÁELÉRT LETT LÉTRE HOZVA...A ZSIDÓ ISTEN ÁLTAL...NA MINDEN U.S.A CSUFFA KI LETT FESZITVE -GOLGOTÁZVA...AZAZ VICCA...U.S.A TOTA...PAPI ROKUN...IZRÁEL TULAJDONA DE MA MÁR AZ EGÉSZ GOLLÓBIS BISS BISS BEAST??? -JA BEBAZZZ...
 na mékk...csak izélelem...s kérdem...vahhon.. hon...
 ...ég a nádas...ég a HÁZ (BENGHÁZ???) is...messze a mesz?- vagy tröbbet nincs KANÁLIS 1 CannaNita...BANÁLIS???