FaberK
2013.05.30
|
|
0 0
4376
|
Gratulálok a győzteseknek és a helyezetteknek!
Köszönöm a kitartó tippelést mindenkinek!
Mint észrevettétek, sokszor és sokat elmaradtam az értékelésekkel. Ennek 2 oka van: a család és a munka. Előbbi mindig is az elsődleges lesz, utóbbi viszont lehetne éppen ez. Ugyanis többen megkerestek már olyan javaslattal, hogy önálló játékként kellene folytatni ezeket a tippjátékokat. Sokat gondolkodtam és gondolkodom folyamatosan a megvalósításon, de egyelőre ott tartok, hogy ilyen létszám mellett nem lehet rentábilisan üzemeltetni egy önálló oldalt. Itt, az index fórumán vannak ugyan technikai korlátok, de cserébe minden ingyen van. Hogy miért nem lenne életképes egy önálló tippoldal? A mostani létszámok mellett meg mindenkitől évi többtízezres nagyságrendű pénzébe kerülne, ha fizetőssé tennénk a játékokat. Nyilván senkinek nem érne meg ennyi pénzt. Hogy ne kerüljön ilyen sokba, nagyságrenddel nagyobb létszám kellene. Nagyobb létszám mellett viszont a játék élvezhetősége szenvedne csorbát, hiszen kit motiválna az, hogy a 3815. vagy a 682. helyről feljöjjön a legjobb 500-ba vagy a legjobb 100-ba, stb. Arról nem is beszélve, hogy az Extrajátékban pártucat, esetleg egy-két száz embernél több nem tud részt venni. Így marad az ingyenes játék, marad az alacsony prioritás, marad az értékelés csúszásának valós esélye. Mivel az idei új helyzet volt, soha ennyire nem volt ennyire kevés időm az értékelésekre , így rengeteg új tapasztalattal gazdagodtam, amik alapján őszre ki fogom találni, hogyan tudok mégis valamiféle tervezhetőséget, rendszerességet beletenni az értékelésekbe. Megértéseteket köszönöm.
Jó nyarat mindenkinek! |
|