Ismét itt!
Előre is bocs, hogy megint én vagyok a mindent tudni akarok!
Ma én is gyakorlatoztam a géppel 1,5HA fűnyírás 1óra alatt. A kisérletet maximális sikernek nyilvánítom viszont felmerült egy pár kérdés.
Mivel valószínüleg jártasabbak vagytok mezőgazdaságban kérlek helyeseljétek vagy cáfoljátok a következő elgondolásokat:
Sportpályán nyírom a füvet nem kellene nyomt hagyjon a traktor.
Azzal van gondom, hogy túl nehéz és vékony a kereke tehát mindenképpen nyomot hagy. Csúszótalpas szárzúzót húzok vele ami kanyarban szintén kikapja a földet.
Elgondolásom a következő: A szárzúzóra tennék hátra kettő vagy a négy sarkára négy kereket így azt tulajdonképpen csak vontatni kellene. Ekkor az ő súlya alól mentesülne a traki cserébe megszabadulhatnék az orrsúlyoktól így rögtön nyernék vagy 50 kg-ot. Továbbá ledobnám a hátuljáról ezt a gyönyörű lámpatartó műremeket mindennel együtt és kapna 2 mtz lámpát szeritem így a hátulján is nyerek még vagy 20-30 kg-ot. Szerintetek működőképes az elmélet?
További kérdések:
1 Remekül működik a kispók karbi komolyan mondom a járása és a hngja is sokkal szebb lett. Üzemmelegen viszont kicsit nehezen indul. Nem veszélyes de mondjuk 6-8 mp-et kell önindítózni. Milyen beállításon kellene változtatnom, hogy ez megszűnjön? Ha adok neki egy kis gázt akkor könnyebben elkapja.
2 van e arra valami tapasztalat hogyan lehetne rátenni valami pufi gumit vagy kereket szintén a nyomok elkerülése végett?
3 A gyári ülésem kuka a támláját nem lehet rögzíteni ezért feltettem egy toyota ülést ami nagyon kényelmes de túl magas az ülőlap és munka közben a lábujhegyen üldögélés fárasztóbb mint gondoltam. Van valami olyan ülés ami optimális rá és mondjuk magasabb háttámlája van?
Előre is nagyon köszönöm!