SzuAt Creative Commons License 2013.05.27 0 0 5945
Fiam játszott egy felkészülési meccsen (U8) , s mivel mindkét edző a gyerekekkel akart foglakozni, így engem kértek fel, hogy vezzesem le a meccset (apa a saját gyermeke meccsét). Bár régen játszottam, a szabályokat ismerem, de semmi rutinom nem volt benne, szűz voltam. Megfigyeléseim:1, a pálya széléről minden jobban látható :))2, kellett egy kis idő, míg rájöttem, hogy a sípnak folyamatosan a szám közelébe kell lennie, mert különben lekések mindenről (rutintalanság)3, A legfontosabb, hogy legjobban a csapattárs apja reklamált, hogy az nem volt hetes, az viszont az volt és ordít a pálya széléről és reklamál hogy  fujjam már meg a hazai pályát (a meccs vége kb 80:30 lehetett).4, Voltak rossz itéleteim, föleg a goloknál, mert falra festett kapuk voltak. Azt látni, hogy bent van-e vagy nincs főleg takarásból necces. Néztem a gyerekek arcát, hogy az most bent volt-e. Bármit itéltem a gyerköcök szó nélkül elfogadták, ha valamelyik edző látta, hogy mi volt és intett, hogy rosszul láttam, akkor megváltoztattam a döntést.
Előzmény: kagye (5940)