Sziasztok!
Eladóvá vált 3db aputure amaran 160 ledes videolámpám!
Én tárgyfotóhoz használtam, csak közben vettem egy vakuszettet igy ezt külön nem akarom megtartani! Videóhoz tökéletes!!!
Stabil 5600K, szabályozható fényerő, 6db ceruzaelemről vagy akkuról megy illetve sony kameraakkut is fogad NP-F sorozatút, szép fénye van, a led panel közepén és szélén más fajta led van, igy spot szerűen van középen egy erősebb fényfolt, a széleken pedig lágyan elhalványul. Szóval ezek nem a tucat kinai ledpanelek!!! Nem villognak bizonyos fps mellett, minőségi anyagok! Szerintem az aputure amaran ról nem is kell sokat mondani, ez egy jó minőségű cucc!!!!
Teljesen új állapotban vannak, újként is árulhatnám, semmiféle karc vagy használati nyom nincs rajt, a panelről még a védőfóliát sem húztam le!!! Természetesen a tartozékaival, tehát cto filter, diffúz filter, vakupapucshoz tartó, és kis tartó amivel állványmenetre rögzithető, vagy egymáshoz rögzithetőek a lámpácskák gyári dobozában!
Magyarországi vásárlás, még 10 hó garancia van rájuk (lepecsételt garancialevelet adom természetesen)!
Áruk: 13e Ft/db
budapesten vagyok elérhető most!
Köszönöm!