marky-511 Creative Commons License 2013.05.26 0 0 6584

Hát ez így elég sötét jövőkép; remélem hogy nem ezt akarják.

Eleve, a tervrajzon szépen látszik, hogy a Csemete - Dózsa György - Nádor stb. utcákon végig vannak buszöblök is tervezve. Dísznek? Ha ezek után elteszik onnan a 12-est és a 15-öst, akkor teljesen meghibbantak.

A józsai buszokat szerintem a Segner térig hagyják, legalábbis az épülő utasváróból erre következtetek. Persze lehet hogy tévedek, de akkor az csaj újabb bizonyíték lenne a hibbantságukra.

22/24-es tényleg nem tudom, minek b...tatni. Maximum annyit tudnának csinálni, hogy a Békessy helyett a Bolyain mennek. Nagy előrelépés.

A 32-esnek továbbra se látom értelmét, a tereléses útvonalon sem. Ha mégis marad, akkor lehet, a 10-est fogják kiritkítani megint.

12-es? A Tóciban élő Dienes tanulók remélhetőleg a vezetés fejét fogják követelni, ha bekövetkezik az útvonalváltoztatás.

A 13-asról nem volt szó, szerintem nem is tervezik, hogy hozzányúljanak. Pedig jó lenne a Vincellér utcáig meghosszabbítani.

A 15-ös kemény dió. A Mester utcától tényleg "értelmét veszti", de utána? Sok nyugdíjasnak nem tetszene, ha a zsibi nem lenne elérhető a Doberdó környékéről, márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz. A többi szakaszért viszont felesleges fenntartani. Ha lesz 32-es (márpedig a cikk szerint lesz), akkor közlekedhetne a Széna térig, vagy Pacig. Előbbi esetben ismét egy koporsószeg a 15-ösbe.

A 23-as pedig visszakerülhetne a NYIP-hoz. Akkor végre utasa is lenne.

Előzmény: atty707 (6583)