Kutya56 alias Zsolt Creative Commons License 2013.05.26 0 0 12671

Boor-ci, Boor-ci !

 

 

Már jóval az EU-ba való belépés előtt sem lehetett a tápba hozamfokozót, állati fehérjét stb betenni( hivatalosan, gyakorlatilag ) . PL a granulált táp egyik legjobb és legolcsóbb ragasztó eszköze az állati zsír (kiváló energia forrás is ) , de sok sok éve már nem használható . Nem vagyok fogyasztója a gyári baromfinak, de nincs annyi tanyaudvar az országban, ami pl Kecskemét lakosságát el tudná látni kapirgálós baromfival. Egy gyári csirke előállítási ideje 6 hét, egy kapirgálós csirké-é min a duplája. Ne a sztereotípiákat emlegesd, hanem maradj a kaptafánál ( zene, utánfutógyártás stb ). 

 

Üdv: a volt farmtulajdonos eb.

 

U.I: utálom a gyári csirkét, de sajnos szükség van rá.

Az élelmiszer ellenőrzés a gyárakban ( feldolgozók ) olyan, hogy évtized óta  nem éri meg kockáztatni .

Nem állítom, hogy ez a fekete vágókra is igaz ( élelmiszerek 25-30 %-a )