Boor-ci !
Kakast nem neveltem, de rotációnként 45.000-50.000 db gyári csirkéhez több, mint 15 évig volt szerencsém.
A legnagyobb baj, hogy nagyobb korában 2 m-nél messzeb már nem megy el ( hatékonyan besűrítve ) , ha itt nem talál kaját és vizet képes éhen-szomjan dögleni.
Szerintem a gyári körölmények között nevelt baromfival a legnagyobb baj, hogy laza a húsa.
A tápos ízt 8-10 nap alatt csak kukorica etetésével ki lehet űzni belőlük, és még a színük is jobb lesz.
Egy volt csirketermelő.
U.I: egyszer a velencei tó partján készítettem egy 70-80 kg közötti súlyú süldőből perkeltet. Hús ledermesztve, és amikor kezdett kiolvadni, az 50 literes bogrács fölé hajoltam kavarni és rosszul lettem a felszálló tejes táp illattól. A rosszullétemet és a perkeltet is egy-egy üveg jó minőségű veresborral sikerült meggyógyítanom.