Lki1 Creative Commons License 2013.05.25 0 0 492

Szia!

Loadbeta összehozta a légszűrő rendszert is, úgy hogy le lehet csukni tőle a gépháztetőt. Viszont némi konstrukciós gondja támadt a lesüllyesztett karbival, és úgy döntött, hogy kopoltyút készít a kivágott gépháztetőre, mert felemeli a karbit a normál szintre.

A légszűrő alján az a furat a kartelgáz visszavezetés lesz. Ha jó állapotú a motorod, akkor ott nem sokat ködöl, és vissza kell vezetni a karburátorba. A gond akkor kezdődik, amikor már a motor nem tudja eldolgozni a saját veszteségét.

Nekem meg sem fordult a fejemben vadi új karbi vásárlása. Az eldobottakból is nagyon jókat tudtam összeszögelni töredék áron.

Az újról olvastam, hogy elektromos szívatósak már. Nem tudom mennyire dolgozták át az újakat.

Nem kell szűkítened semmit, a csatlakozó csőnél (régi változatoknál legalább is) van egy nagy sárgaréz csavar. Alatta van egy szűrő.

Ha oda beletekintesz, akkor megvilágosodik minden.

Megrejzoltam a csatlakozó profilokat. Amennyiben úgy gondolod, szívesen elküldöm. Egy lakatos játszi könnyedséggel kiszerkeszti, és kivágja neked.

Írj egy mailt, és válaszul küldöm.

Nemsokára meg leszek a regulátorommal is. Majd közzé teszem, hogy mire jutottam.

Én a végleges légszűrőmet PVC lefolyó idomokból állítom össze, mint a Bogár karburátoros traki tulajdonosa.

A kapcsolási rajz jöhet nekem, mert minden vezeték ki van darabolva a gépemből!

Üdv

Előzmény: Gell83 (491)