Gell83 Creative Commons License 2013.05.24 0 0 491

Sziasztok!

Köszönöm a hasznos infókat!

Ma megvettem a kispók porlasztót. Gyári új 9000 Huf + vettem hozzá két felújító készletet a jövőre nézve még 585 Ft-ért :D

Ha ez megoldja a gondom akkor abszolút megérte.

A benzinpumpát én is a zsiguliéra cseréltem Lki1 az általad említett tengely hossz problémát én is rögtön tapasztaltam ha alapból felteszed akkor kitámaszt és kézi üzemben nem tudod felpumpálni(én ezt két alátéttel olrvosoltam). Még arra is gondoltam, hogy ha a kispók karbin úgyis van visszafolyó ág akkor ha nem válik be beteszek egy elektromos AC-t.

2 kérdés:

1:

Az általad említett szűkített  járat amin visszafolyik önmagában benne van a porlasztóban vagy a csövet kell leszűkítenem? 

2: A levegőszűrő kérdését a kispók karbinál még nem láttam megoldva senkinél. Illetve a gyári levegőszűrő alatt van egy lyuk az öntvényben. nem tudom az hová vezet vagy jön e ott a levegő vagy bármi. Azzal mit csináltatok?

Akinek szüksége van rá: kaptam hozzá egy gyári kezelési könyvet robbantott ábrákkal elektromos kapcsolási rajzokkal meg mindennel. Bescanneltem, PDF-ben át tudom küldeni ha segítség valakinek.

Én helyileg Tárnokon vagyok alapvetően azért vettem ezt a szörnyet mert rendszeresen nyírok egy leejtős területet és azt az ékszíj hajtású kistestvérei elég gyöszösen bírták az emelkedőn felfelé. Eddig 2x kellett hazahúzni(egyszer a karbi egyszer meg a benzinpumpa tengely kiesése miatt) de mivel amikor a karbi éppen akarja akkor nagyon szépen dolgozik adok neki még egy esélyt.