Szia!
Na ez jól hangzik. Mármint hogy van már egy hasonló működőképes rendszered.
Most kinyomtattam az alaprajzom és pontosabban kiszámoltam hány méter 1"-os kpe csőt tudnék lehelyezni az új épület alá. 4x körbevíve a csövet 116m-t, ha egy kis plusz földmunkát bedobok, akkor 150m-t.
Egy olyan dolog van még, hogy ha a leendő alapok alá ások még le fél méterrel, akkor a csövek betemetése után rendesen tömöríteni kell azt a földet az alapozás előtt (pl egy hétig iszapolni, ami kicsit elhúzza a munkákat).
Ez szerintem kiváltaná a kútvíz légcserélő elé kötését. Szóval jelenlegi állás szerint 1db kalorifer lenne a légcserélő előtt (télen előmelegít, nyáron előhűt), és 2db kalorifer vagy egyéb hőcserélő spirál menne a mennyezetfűtés hőcserélőjébe (egy a kútvíznek nyári üzemre, egy pedig a központi gázkazánból az utolsó radiátor után kötve téli üzemre). A radiátor beállításokkal majd sokat kell tökölni hogy melyik szobába mennyit engedjek úgy hogy a rendszer végén a szobákban kikapcsolt radiátorok mellett megfelelő hőmérsékletű víz menjen a hőcserélőbe (kb 40-50C-os).
A légcserélőben hogy oldottad meg a légszűrést? Én valamiféle szagelszívóba való szűrőbetéten gondolkozok. Meg mindenképpen moduláris felépítésben gondolkozok, hogy a szűrőbetéteket is könnyen lehessen cserélni, de a hőcserélő dobozokat is ki lehessen venni és átöblíteni.