T25 Creative Commons License 2013.05.22 0 0 7720

üdv! terveztetés . a főbb darabokról számla vagy az eredetét igazoló iratok. pl: hátsó híd, alváz stb... de ezt nem mindíg kérik és még hegesztési bizonylat is kell. ha van ismerősöd aki minősített hegesztő akkor ő beütheti a számát és akkor azzal nincs gondod. be viszed a pótot a közlekedés felügyeletre a tervekkel és számlákkal. ők ott a tervek és a pótod alapján osztanak szoroznak és kiadják az összeépítési engedélyt. utána viszed műszaki vizsgára. a terveztetés kb 15 ezer az összeépítési engedély 17ezer műszaki kb 12 ezer rendszám darabja 10 ezer forgalmi 8 ezer. fék nélküli pót max 7mázsáig terhelhető. de szerintem megéri egy akármilyen féket ráfabrikálni mert az épített pótok alváza jóval túl van méretezve ezért ha lehet ki kell használni. szerintem. de mielőtt elviszed vizsgáztatni nézd át alaposan hogy a hegesztések és azt hogy tényleg az legyen a végleges állapot. miután megtervezik nem lehet rajta változtatni. a billentő füleket inkább méretezd túl mert az szokott a gyengéi lenni. ha erről a pótról lenne szó ami a képen van azt mindenképp csinálj rá féket.  azt simán 2 tonnásra vizsgáztatnák. vagy többre.  remélem tudtam segíteni. én is most próbálkozok először és egy ismerősömtől kértem tanácsot aki már 5 vagy 6 traktort meg pótot csinált.

Előzmény: LaciCRM (7718)