alex1991 Creative Commons License 2013.05.21 0 0 916

( én 22 éves vagyok Mezőkövesden lakok az állataim nagymamámnál vannak Polgár mellett Újszentmargitán és a Miskolci Egyetemen tanulok) jelen pillanatban 2 japikakas és 16 japityukom van van 3 gyöngytyukom 2 némakacsám és 21 vegyeshasznú tyukom 1 kakassal. 2 japityukom keltett az egyik alatt 7 a másik alatt 8 pipi kelt ma egy ujabb adag jött a világra ök is japik egy 20 tojáson ül szintén japi és egy brahma tyukom holnap költ a vegyesektöl! képeket már raktam ide fel a japikrol! nálam szinte mind máshonnan van és kicsit idöbe telik de megszokják egymást a kakasok akitöl hozta a kakast emlitette hogy sok másik is volt hát mivel együtt nöhettek fel ezést férnek meg de az idegen kakasok mindig összecsapnak egy kis taréj vagy szakáll vézés szokott lenni de nem ölik meg egymást hanem a gyengébb elkerüli az erösebbet ezért gondolom hogy felesleges a különzárás tudom kicsit szivfájditó látvány de minél késöbb kerülnek össze annál késöbb szoknak össze és a keritésen keresztül is képesek verekedni! ha szeretnék hogy mind a két kakasnak legyen párja akkor érdemes különzárni mondjuk egy hónapra hogy a párok megszokják egymást! ez egy kicsit hosszura sikarült! még egyszer sok sikert! továbbá ha még lesz kérdése szivesen válaszolok!

Előzmény: rozsa1979 (915)