édes süti Creative Commons License 2013.05.21 0 0 34

Szia!

Én a káposztás pogácsánál nem teszek semmit se a káposzta alá. Szerintem azért lett folyós neked, mert sok folyadék volt alatta.

Leírom, hogy készítem.

Lereszelem a káposztát kicsi (kb.: 1 evőkanál zsiradékon vagy olajon) megpárolom, inkább lepirítom, mikor kihűlt a kinyújtott tésztára rákenem és összehajtom, nyújtom, majd megint rákenem és hajtogatom., hagyom kelni fél órát, nyújtom és szaggatom, aztán a tepsin megint hagyom kelni. Szép pirosra sütöm. Villany sütöm van és kb.: 190 220 fokon 30-40 percig sütöm, függ attól, hogy mekkora a kiszaggatott pogácsa.

Finom lehet kolbásszal is én azt a káposztával együtt tenném hozzá. Olyat még nem csináltam J

Remélem tudtam segíteni és ne add fel akinek ilyen jó konyhagépe van az tud finom pogácsát csinálni

Előzmény: sund (26)