édes süti
2013.05.21
|
|
0 0
34
|
Szia!
Én a káposztás pogácsánál nem teszek semmit se a káposzta alá. Szerintem azért lett folyós neked, mert sok folyadék volt alatta.
Leírom, hogy készítem.
Lereszelem a káposztát kicsi (kb.: 1 evőkanál zsiradékon vagy olajon) megpárolom, inkább lepirítom, mikor kihűlt a kinyújtott tésztára rákenem és összehajtom, nyújtom, majd megint rákenem és hajtogatom., hagyom kelni fél órát, nyújtom és szaggatom, aztán a tepsin megint hagyom kelni. Szép pirosra sütöm. Villany sütöm van és kb.: 190 220 fokon 30-40 percig sütöm, függ attól, hogy mekkora a kiszaggatott pogácsa.
Finom lehet kolbásszal is én azt a káposztával együtt tenném hozzá. Olyat még nem csináltam J
Remélem tudtam segíteni és ne add fel akinek ilyen jó konyhagépe van az tud finom pogácsát csinálni |
Előzmény: sund (26)
|
|