Na, ezt nem tudom így hirtelen.
Egy dolog, ami nekem is útmutató volt a lötty elkészítéséhez, a következő formula:
N: 14 %
P: 4 %
K: 3 %
Ca: 10 %
Mg: 4 %
+ mikroelemek ( a cikkben benne lesz), amik szintén nagyon fontosak.
Ezek atomsúly szerint számolandók m/m %-ban.
Pl. annyi finomítás van a Mg adagolásban, hogy a 4% fitohorm oldatot csak egy rész arányban adom, a maradék 3 rész MgSO4 X7 H2O formályában megy, patikában keserűsóként kapható, 4% Mg oldat ebből úgy kapható, hogy a kiszerelt 100 mg sót 150 ml RO vízben kell feloldani. Így térfogatarányban ekvivalens lesz a fitohorm Mg 4% oldatával, viszont ez nem kelatált, így rögtön felvehető a növénynek, a maradék egy rész kelatált forma marad puffernek.