Sajnos, vagy szerencsére, ezt még nem tudom, de 98% egyet értek veled. Hogy ez idős korom vagy " alacsony tudászintem" :-)) miatt van, azt sem tudom. (tp, nem sértődtem meg) Aki csak egy kicsit is kételkedik, az csak gondoljon arra hogy az elmúlt 60 év vezetett oda ahol vagyunk. Bár visszamehetnénk az időben egy kicsit. Másrészt meg hogy ki mit gondol, az lakhely kérdése, nem mindenki lát át az ország keleti felébe. Néhány jogvédőnek is tudnék néhány napra szállást biztosítani néhány faluban, és majd utána beszélgetnénk. Gyerekek, mindent lehet magyarázni, a léhűtő, a tróger, a tolval, a rabló, a fenyegető, az uzsorás, a megerőszakoló nem legyen már bajbajutott jófiú! Mára sajnos nagyon sok szorgalmas, rendes dolgos ember is a segélyezettek közé tartozik, nem szabad hagyni őket elveszni. A tehetséges fiatalok tömegével hagyják el az országot, a falvak elnéptelenednek, csak a söpredék marad, és meg kell hogy valjam, ha egyedülálló lennék, lehet hogy én is mennék. Én is voltam közmunkás, voltam segélyezett, és dolgotam 29 napot is egy hónapban, úgy hogy 5-kor mentem és este 8-kor jöttem. Mikor nem volt munkám, akkor sem tétlenkettem, közmunkára is elmentem és nem 47 000-ért met az csak a rádióban van, a valóságban jóval kevesebb, de a kertemben egy szál fű sem volt, és akkor is azon törtem a fejem hogy miből tudnék még párezret csinálni. De akik tizen laknak egy hézban és egy ösvényen járnak ki a méteres gazon át, hát nehogy már! Igenis kell munka, mindenkinek. És börtön is kell, jó sok, jó sok munkával. Termeljék meg az eltartásukat és az elfogásuk költségét, meg azt a rendőri álományt amire miattuk van szükség. Elrettentés is kell. Ma a törvénynek nincs ereje csak a becsületes emberrel szemben, az okos zsivány milliárdokat lop, a butább zsivány meg rablásból betörésből él. Az ország falvai lassan lakhatatlanok. (nem a pilisi falvakról van szó) Nagy gondok vannak, nagyon nagyok, és ezek csak azok amiket mi emberek csinálunk. És azt is tisztán kell látni hogy ezeknek a gondoknak a megoldására a mostani, és az előző kormány is teljességgel képtelen. Látni most szánékot, ne annyira ne megy hogy az már fáj.