tp329
2013.05.09
|
|
0 0
2893
|
Szia!
Riasztó, amit írsz! Sem a helyet nem tartom alkalmasnak sem a tudásomat elegendőnek, hogy minimum történelem, közgazdaság, szociológia, pszichológia témakörben neki fogjak bármilyen érvelésnek.
A véleményem, hogy amit itt leírsz, az így nem működik, bármennyire is szimpatikus tud lenni első hallásra, illetve időszakosan jó eredményeket is hozhat és így a kevés tudással rendelkezőket megtévesztheti! Először én is csak olvastam erről-arról és csak elméletben adtam igazat a tiédhez hasonló vélemény(ek) ellen fellépőknek illetve volt még egy vacillálós időszakom is. Azután az életben is megtapasztaltam pár dolognak főleg a szociológiai hátterét és összekapcsolódtak bennem a korábban olvasottak és a személyes tapasztalat és ma már ezt így gondolom és adott esetben a véleményem mellett a fent említett témakörökben (bizonyos szintig) érvelni is tudok, illetve tudok példákat hozni az „igazam” bizonyítására. Nincs új a mai világban, mindent végigcsinált már az emberiség párszor az idők folyamán, persze más-más viszonyok közt. De a problémák alapja és a választott/választható megoldási lehetőségek/utak ugyan azok, így lehet okulni belőlük, illetve talán "picit előre látni". Ha ezt felismered és ilyen szemmel is tudod nézni a dolgokat, előbbre jutsz! (szerintem).
Tévedés jogának fenntartása mellet :-) további szép napot! |
Előzmény: tgwh3 (2892)
|
|