vanyek82 Creative Commons License 2013.05.09 0 0 6635

Hengerfej levételhez nem kell motort kivenni, miért kellene? Csináltam már vagy 20db M9R hengerfej le-fel mozdulatot, motor mindig a helyén maradt, mivel csak traficot és vivarot szerelek csukott szemmel tudom melyik csavar hogy fér ki már. A porlasztóra csináltam egy célszerszámot mint írtam. 10-ből 8-at kiveszek a maradék alul beletörik vagyis a porlasztót fogó kis perem soha nincs útban mivel azt ki tudom venni mindig. A hengerfejezés díja meg ennyi lenne nálam. Munkatársammal 6 óra alatt megcsináljuk, persze mondtatom az ügyfélnek, hogy 16 óra volt és nem 30E hanem 60E. A gépmunka pedig mindenkinek ennyi, nemértem Ti hova jártok, a taszári Kacsógép kft nem barátom nekem sem. Ingyen házhoz jönnek és pár nap múlva hozzák vissza a hengerfejet, és adom a pénzt amit kérnek. Múlt héten ennyit kértek. Fontos, h ezeket mind én csinálom és nem csináltatom. Lehet egy laikusnak mondanál 5-600ezret egy hengerfej cserére új porlasztókkal, simán belemenne, mivel nem ért hozzá. És félre ne értsd Te sem, nekem mindegy ki mennyiért dolgozik meg mit csinál érte, csak a tapasztalataimat mondtam el. Nem akarok munkát elvenni senkitől mert az van dögivel :)

Előzmény: Huszi66 (6630)