Sziasztok!
Délután elkészült a fóliázásom. Szuper! Imádom!
Most azon "agyalok", hogy jó lett volna az első ablakokra is tetetni fóliát. Meglátjuk.
Gravíroztatás is meglesz nemsoká, és még lesz valami, amit még csak most gyártanak, úgyhogy képet csak kb: 2 hét múlva kaptok.
Kicsit sokkolt a fóliázás. :-(( Pontosabban az, hogy lebontották az ajtókról a burkolatot, olyan "durván" nézett ki megint az autó, hogy sírhatnékom volt. :-((
El is határoztam, hogy több hasonló "operációra" nem fogom én vinni. Egyszerűen megszakad a szivem. :-((
Kontakt hiba ismét! Tuti, hogy szórakozik velem a kocsi. Mostmár nem kell eső, csak erős napsütés + napon parkolás + tolatás, és egyből kontakt hiábás mindkét irányjelző. De csak rövid ideig, ha néhány perc múlva elkezdek tolatgatni, minden rendben ismét. Láttatok már ilyet???
Eddig csak a munkahelyen tapasztaltam, amikor este indultam haza. Gondoltam is, hogy azért van, mert az autó is annyira "imád" ott lenni, mint én. :-( De ma már máshol is előjött. :-(( Láttatok már ilyet??? Ha nem, majd fogtok, a MOT-on (ha egyszer meglesz a helyszín, az időpont, és ha én is eljutok oda. ) :-D
Történt egy tanulságos eset is velem ma. Butaságot csináltam, de védelmemre szól, hogy rossz kedvem volt, fáradt is voltam stb...
Szóval útkereszteződésben vagyok, piros a lámpa. Csak a kanyarodók mehetnének, ha nem én állnék legelől! :-)) Mivel én egyenesen akarok. Láttom a nagy "macifülekben", hogy mögöttem a 3. autó kiáll, és mellém gurul a csak kanyarodó sávba, de mire odaér, az is piros lesz. Ez egy fehér taxi volt. A pasas többször felém fordult, bámulta a kocsim, a fejét csóválgatta és magyarázott a mellette ülőnek. Ezt én mindjárt sértésnek is vettem, azt hittem azért szövegel, hogy feltartom a sort stb.. Szóval az amúgy is ramaty hangulatom még rosszabb lett. Aztán induláskor, a lelkem megnyugtatására, kicsit megemeltem a kezem, azt a bizonyos dolgot mutatva. (bár szerintem nem látta, mert ahhoz túl alacsonyan tartottam.) Bár mostmár remélem is hogy nem látta! Ugyanis kb: 3/4 óra múlva ismét találkoztam vele, szemből, és akkor megismertem a taxist, de nem csak őt! Egy hófehér Orlandót vezetett. Valószínűleg azért bámulta a kocsim és forgolódott felém stb.., mert erről beszélhetett. :-(( (csak nekem nem tűnt fel az övé, mivel tele volt ragasztgatva).. Na, erről ennyit....