prszm Creative Commons License 2013.05.08 0 0 457

A hitben, és Isten igéjében, és reménységben vagyok. :)

Egyetlen Isten igéjét sem hozzol fel a bálványimádás szentségére, és helyeségére. Tudod miért? .....  Mert szentségtelen bűn a bálványimádás.

Te csak a bálványimádó híveket tudod terelgetni.

Nem tudok a katolikus, sátásnista, hindu, budhista, sintosita vagy természet vallások bálványain kivül, olyanról, hogy bárki is közbenjárását, és kegyelmét kérné a bálvány szobroknak, és nem ismerek olyant aki ezekért a bálványoknak körmenetet csinálnak, öltöztetik, áldozatot mutat neki be, csak a vallásokat, és azok között is a kereszténység börébe bújt pogány alapokon nyugvó katolikus egyházat.

Akkor nézük milyen bálványok is vannak a katolikus templomokban, régen látam még egy régi játék babát üvegvitrinben beöltöztetve, és ki volt írva "Szűz Mária" gondolom a bálványimádók tudják imádni a csecsemő korában is Máriát. Látam "több náció férfiainak kinézetéről készült Jézus bálványt. Vannak katolikus templomok, amelyekbe kevesebb ember jár hétköznap, mint amennyi bálvány van benne. Volt a TV-ben, hogy somogy megyében az Andocsi templomban úgy öltöztetik 700 éve Máriát, mint az anyukák az ovisokat. Majd nem minden napra van egy ruhája, katolikus ünnepeken a bálványt még ünneplőbe is öltöztetik, és van neki kalocsai himzéses ruhája is, de az is lehet ha új plébános lesz, akkor a bálvány a mai divatot is követni fogja. Lesz neki Mayo Chix, Persona, Zuiki, Misso ruhája is, vagy Zara cipője, és Louis Vuitton és Prada táskája is, amelyben hordja a bálvány szentségeket.

2 Kor. 6,15
És mi egyezsége Krisztusnak Béliállal? vagy mi köze hívőnek hitetlenhez?
2 Kor. 6,16
Vagy mi egyezése Isten templomának bálványokkal? Mert ti  az élő Istennek temploma vagytok, a mint az Isten mondotta: Lakozom bennök és közöttük járok; és leszek nékik Istenök, és ők én népem lesznek.
2 Kor. 6,17
Annakokáért menjetek ki közülök, és szakadjatok el, azt mondja az Úr, és tisztátalant ne illessetek; és én magamhoz fogadlak titeket,
2 Kor. 6,18
És leszek néktek Atyátok, és ti lesztek fiaimmá, és leányaimmá, azt mondja a mindenható Úr.

Az aki Máriához, és "szentekhez", angyalokhoz imádkozik az nem ismerte meg az Istent, meg kell térni-e, ezt mondja Isten!

Menjetek ki közülük, szakadjatok el, azt mondja az ÚR!

Előzmény: jablonka4 (447)