cassano71 Creative Commons License 2013.05.08 0 0 5984

Nem tudom kihagyni kivételesen most én sem, szóval "let me google it for you" :-))

Elég tágak a válaszlehetőségek erre a kérdésre szerintem:-) De mondjuk: 1.  reptérről a városba az Aerobus-al ( reptéri busz ) menjetek. Lehet mással is, metró pl., itt vannak a lehetőségek: http://www.ana.pt/en-US/Aeroportos/lisboa/Lisboa/Arrivals/LeavingtheAirport/PublicTransport/Pages/PublicTransport.aspx

2. 28-as villamos, szerintem nagyjából mindegy hol szálltok fel és hol le mert maga a villamosozás egy élmény vele, de mondjuk hogy ne bújjak ki a válaszadás alól  mi általában a Rua Da Conceição-n szálltunk fel rá ( ez ha a Rossióról indultok le a tenger felé a fő sétálóutcán a Rua Augustán a Praça do Comércio felé akkor a Rua Augustát keresztezi a tengerhez közel már ) és felmentünk Alfamába. Ott mondjuk leszállhattok a Sé katedrálisnál és lehet sétálgatni Alfamában fel egészen a Szent György erődig ami nekünk nagyon bejött, nem tudni hogy nektek is vagy nem, de objektíven nézve jó hely és nagyon szép a kilátás onnan a városra.

Mivel írod hogy reggel 6-tól délig lesz időtök ennél sokkal több bele sem fér majd szerintem, persze ez csak egy verzió, tudnék mondani másik 3-4-et hat óra eltöltésére Lisszabonban és azok sem lennének rosszabbak.

Előzmény: Senior12 (5981)